Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Marinované žampiony

lanvin
15hlasů
Hodnotit

12h a 10min

12h a 0min příprava

10min vaření

526 kJ

energetická hodnota na 100g

85 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:12g tuky4g sacharidy2g bílkoviny

Houby marinované v malinové balsamico redukci.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 500 g malých žampionů
  • 4 - 5 stroužku česneku - jemně nasekaného
  • 100 ml kvalitního oleje
  • 3 lžíce citronové šťávy
  • 100 ml malinové balsamico redukce
  • 2 lžíce petrželky - nasekané
  • 2 lžíce pažitky - nasekané
  • 3 špetky soli a pepře

Postup přípravy

  • Dejte všechny přísady kromě hub do hrnce a přiveďte k mírnému varu.
  • Přidejte houby a duste asi 3 - 5 minut.
  • Houby přeložte do vhodné uzavíratelné nádoby a nechte přes noc v chladu.
  • Podávejte s pečivem, nebo toustem.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

6 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

4 hlasy
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Tousty s grilovanou zeleninou

Tousty s grilovanou zeleninou

24 hlasů
40min 613 kJ 95 Kč
Chřest s estragonem

Chřest s estragonem

18 hlasů
30min 505 kJ 75 Kč
Losos s vlažným brusinkovým hořčičným nálevem

Losos s vlažným brusinkovým hořčičným nálevem

23 hlasů
40min 671 kJ 280 Kč
Plátky lilku plněné ořechy

Plátky lilku plněné ořechy

13 hlasů
40min 718 kJ 85 Kč
Čekanka s nivou

Čekanka s nivou

21 hlasů
20min 1163 kJ 45 Kč
Čerstvé plněné datle

Čerstvé plněné datle

19 hlasů
20min 555 kJ

Články nejen o vaření