Prostreno.cz

Rybí filé s fazolkami a brokolicí

Porce ryby se zeleninou a vinnou omáčkou, pečené v troubě.

Ohodnotit
(14 hlasů)
  • 1h a 25min

    25min příprava

    60min vaření

  • 228 kJ / 54 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny4g
sacharidy5g
tuky2g

Ingredience na

  • 4 porce rybího filé
  • 200 g zelených fazolek
  • 1 ks malé brokolice
  • 3 ks brambor
  • 120 ml bílého vína
  • 2 lžíce másla
  • 1 lžíce hořčice
  • 3 špetky soli a pepře
  • 4 ks pečícího papíru - nejlépe 2 vrstvy

Postup přípravy

  1. Brambory omyjte a uvařte doměkka, uvařené nechte vychladnout.
  2. Předehřejte troubu na 180 °C.
  3. V malém hrnci nechte rozpustit máslo, přidejte víno, hořčici a prošlehejte, až se vše důkladně spojí, vařte 10 minut.
  4. Brambory oloupejte a rozdělte je na listy pečícího papíru, brambory jemně osolte.
  5. Na brambory položte malé růžičky brokolice a fazolky.
  6. Zeleninu přelijte 2 lžícemi připravené omáčky.
  7. Porce ryby osolte opepřete a položte na zeleninu.
  8. Rybu se zeleninou zabalte a položte do pekáčku.
  9. Pečte 25 - 30 minut, podle velikosti porce ryby.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Rybí filé s fazolkami a brokolicí

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat