1h a 25min
25min příprava
60min vaření
223 kJ
energetická hodnota na 100g
Nutriční informace na 100 gramů:2g tuky5g sacharidy4g bílkoviny
Porce ryby se zeleninou a vinnou omáčkou, pečené v troubě.
Ingredience na
1 porce
2 porce
3 porce
4 porce
5 porcí
6 porcí
7 porcí
8 porcí
9 porcí
10 porcí
11 porcí
12 porcí
13 porcí
14 porcí
15 porcí
16 porcí
17 porcí
18 porcí
19 porcí
20 porcí
Uložit recept do kuchařky
4 porce
rybího filé
200 g
zelených fazolek
1 ks
malé brokolice
3 ks
brambor
120 ml
bílého vína
2 lžíce
másla
1 lžíce
hořčice
3 špetky
soli a pepře
4 ks
pečícího papíru
- nejlépe 2 vrstvy
Postup přípravy
Brambory omyjte a uvařte doměkka, uvařené nechte vychladnout.
Předehřejte troubu na 180 °C.
V malém hrnci nechte rozpustit máslo, přidejte víno, hořčici a prošlehejte, až se vše důkladně spojí, vařte 10 minut.
Brambory oloupejte a rozdělte je na listy pečícího papíru, brambory jemně osolte.
Na brambory položte malé růžičky brokolice a fazolky.
Zeleninu přelijte 2 lžícemi připravené omáčky.
Porce ryby osolte opepřete a položte na zeleninu.
Rybu se zeleninou zabalte a položte do pekáčku.
Pečte 25 - 30 minut, podle velikosti porce ryby.