Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Seznam receptů dle: Dle surovin - ryby a mořské plody

Filé pstruha s brokolicí a rajčaty

45min 532kJ 220 Kč

Ideální letní oběd z francouzské kuchyně. Lehká ryba se zeleninou je na horké dny jako stvořená.

Rybí rizoto

4 hlasy
1h a 5min 511kJ 190 Kč

Zjednodušené Italské rizoto s rybou a hráškem, je lehké, rychlé a skvělé nejen pro letní dny.

Ryby v citronové omáčce

2 hlasy
1h a 5min 613kJ 200 Kč

Citronová omáčka skvěle doplní ryby dušené na másle.

Rybí filé pečené v listech mangoldu

60min 175kJ 180 Kč

Listy se hodí do salátů, polévek a omáček - výborné jsou dušené, smažené nebo zapečené s těstovinami. Velké listy mangoldu využijte například na závitky.

Pražma s houbami a červenou cibulí

1h a 5min 1672kJ 300 Kč

Dobré ryby si žádají jednoduchou úpravu. Středomořská kuchyně je úžasná – geniální ve své jednoduchosti a použitých surovinách. Tentokrát je to italská inspirace s pražmou.

Pstruh s lískovými oříšky

45min 1443kJ 290 Kč

Jednoduchý a labužnický recept. Kombinace ryby a oříšků. Čerstvé pstruhy pečte co nejkratší dobu; stačí jen tak, aby se jemné maso při vpichu vidličkou k páteři začalo oddělovat od kostí.

Plněný pstruh

1h a 15min 850kJ 290 Kč

Pstruh je chutná ryba s jemnou chutí. Má vysoký obsah bílkovin a je bohatá na tuky Omega-3, které jsou nezbytné pro mozek a pomáhají udržovat zdravé srdce.

Rýžové nudle s krevetami

1h a 5min 895kJ 260 Kč

V létě se vyhněte těžkým jídlům a připravte si něco lehčího.

Halibut s máslovou omáčkou

2 hlasy
45min 771kJ 400 Kč

Jemná chuť ryby výborně vynikne ve spojení s citronovou šťávou, máslem a kapary. Připravit rybu netrvá příliš dlouho a výsledek je lahůdkový.

Rybí plátky s pomeranči

50min 501kJ 200 Kč

Ryba, která voní exotikou. Filé dušené s pomerančem.

Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

10 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

6 hlasů
15min 544kJ 70 Kč