Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Seznam receptů dle: Dle surovin - jehněčí

Jehněčí kolínka dušená s česnekem

4h a 30min 621kJ 500 Kč

K velikonocům patří jehněčí maso. Právě na jaře je jehněčí maso nejchutnější.

Jehněčí s hráškem

1 hlas
1h a 55min 400kJ 320 Kč

Dopřejte si na letošní Velikonoce opravdu sváteční oběd. Mladý beránek je nejen pokrmem symbolickým, ale hlavně delikátním.

Jehněčí sekaná

1h a 50min 761kJ 320 Kč

Sekaná: Zdálo by se, že je to obyčejné, jednoduché jídlo. Z vybraných surovin ve správném poměru můžete vykouzlit skvělý pokrm.

Pečená jehněčí kýta s červenou cibulí

2h a 35min 663kJ 420 Kč

Recept z jehněčího masa, které si u nás získává stále větší oblibu.

Citronové jehněčí

2h a 50min 767kJ 750 Kč

U nás si popularitu získává jen pozvolna, ale v Anglii a Austrálii je jednou z nejoblíbenějších víkendových pečení. Ochutnejte.

Jehněčí na portském víně

2h a 25min 409kJ 490 Kč

Pomalé pečení, na víně zvlášť, masu svědčí. Recept na slavnostnější úpravu jehněčího masa. Třeba na velikonoční stůl.

Mleté jehněčí maso na špejli

2 hlasy
1h a 10min 488kJ 220 Kč

Jednoduchá, chutná úprava, díky které přijdete jehněčímu masu na chuť. Ochutnejte Maroko.

Pečené vánoční jehněčí maso

2 hlasy
1h a 55min 1284kJ 350 Kč

Marinované, pečené jehněčí.

Válečky z jehněčího masa

1h a 10min 595kJ 240 Kč

Jehněčí maso s meruňkami a mandlemi.

Kořeněné kuličky z jehněčího masa

1h a 50min 523kJ 190 Kč

Kuličky z jehněčího masa s pikantní omáčkou.

Kuřecí prsa s dušenými kopřivami

Kuřecí prsa s dušenými kopřivami

1h a 20min 515kJ 140 Kč
Chřest s vařenými vejci

Chřest s vařenými vejci

35min 741kJ 140 Kč