Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Seznam receptů dle: Dle surovin - jehněčí

Jehněčí kotletky s bílým chřestem

2 hlasy
55min 810kJ 480 Kč

Slavnostní jehněčí kotletky na velikonoční stůl.

Indické jehněčí kostky

2 hlasy
1h a 55min 839kJ 480 Kč

Několik lžic přepuštěného másla Ghí, kešu ořechy a koření dodají masu orientální chuť.

Mleté jehněčí maso s chřestem

1 hlas
1h a 45min 626kJ 280 Kč

Jehněčí a kůzlečí maso jsou zapomenuté tradiční suroviny vhodné nejen na Velikonoce. Na jehněčí maso existuje nesčetně variant na jeho přípravu. Vyzkoušejte tento recept na jehněčí s chřestem. Možná přijdete jehněčímu masu na chuť.

Jehněčí s jablky

2 hlasy
1h a 50min 1058kJ 280 Kč

Maso a jablka upečete v jednom pekáčku. Chuť masa a jablek se tak skvěle propojí.

Jehněčí kýta s kuskusem

2 hlasy
1h a 45min 554kJ 280 Kč

Pro středomořskou kuchyni je typická jednoduchá příprava a voňavé koření. Skvělá příloha je kuskus.

Jehněčí kolínka dušená s česnekem

4h a 30min 679kJ 500 Kč

K velikonocům patří jehněčí maso. Právě na jaře je jehněčí maso nejchutnější.

Jehněčí s hráškem

1 hlas
1h a 55min 411kJ 320 Kč

Dopřejte si na letošní Velikonoce opravdu sváteční oběd. Mladý beránek je nejen pokrmem symbolickým, ale hlavně delikátním.

Jehněčí sekaná

1h a 50min 767kJ 320 Kč

Sekaná: Zdálo by se, že je to obyčejné, jednoduché jídlo. Z vybraných surovin ve správném poměru můžete vykouzlit skvělý pokrm.

Pečená jehněčí kýta s červenou cibulí

2h a 35min 675kJ 420 Kč

Recept z jehněčího masa, které si u nás získává stále větší oblibu.

Citronové jehněčí

1 hlas
2h a 50min 792kJ 750 Kč

U nás si popularitu získává jen pozvolna, ale v Anglii a Austrálii je jednou z nejoblíbenějších víkendových pečení. Ochutnejte.

Slaninové brambory

Slaninové brambory

2 hlasy
1h a 30min 620kJ 105 Kč
Rozmarýnové kuličky

Rozmarýnové kuličky

2 hlasy
1h a 15min 973kJ 180 Kč