Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Seznam receptů dle: Dle surovin - jehněčí

Závin s jehněčím masem

4 hlasy
2h a 0min 777kJ 110 Kč

Závin s jablky je klasika, vyzkoušejte závin s jehněčím masem.

Pečený jehněčí krk

1h a 50min 1234kJ 280 Kč

Marinovaný jehněčí krk s granátovým jablkem.

Velikonoční jehněčí kolínka

6h a 0min 382kJ 800 Kč

K velikonocům patří jehněčí maso.

Jehněčí guláš z trouby

2 hlasy
2h a 0min 358kJ 340 Kč

Chutná stejně skvěle jako hovězí.

Jehněčí na olivách

2h a 0min 630kJ 480 Kč

Neochutnat na jaře jehněčí maso by byla škoda.

Pikantní jehněčí kari

3 hlasy
2h a 0min 365kJ 290 Kč

Indická kuchyně je typická svou vůní a výraznou chutí koření. Vyzkoušejte tento recept inspirovaný Indií.

Jehněčí se špenátem a fazolkami

1 hlas
60min 767kJ 420 Kč

Jehněčí stále patří v českých domácnostech k méně využívanému druhu masa. Je drahé, proto se hodí spíše ke slavnostnější příležitosti.

Jehněčí kotletky se zeleninou

1h a 25min 590kJ 240 Kč

Kotletky se zeleninou, pečené v troubě.

Marocké jehněčí

1 hlas
2h a 30min 579kJ 350 Kč

S čerstvým jehněčím masem se dají dělat divy. K masu v orientální úpravě si nalijte silnější suché červené víno. Jehněčí maso si dopřejte nejen o velikonocích a slavnostní příležitosti.

Jehněčí kari

1h a 50min 496kJ 240 Kč

Čerstvé jehněčí maso se dá připravit na x způsobů. Vyzkoušejte voňavé jehněčí kari.

Fazolové chilli

Fazolové chilli

1 hlas
1h a 5min 619kJ 120 Kč
Okurkový salát s avokádem

Okurkový salát s avokádem

1 hlas
20min 268kJ 70 Kč

KOMERČNÍ SDĚLENÍ