Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Seznam receptů dle: Dle surovin - jehněčí

Pečené vánoční jehněčí maso

2 hlasy
1h a 55min 1284kJ 350 Kč

Marinované, pečené jehněčí.

Kořeněné kuličky z jehněčího masa

1h a 50min 523kJ 190 Kč

Kuličky z jehněčího masa s pikantní omáčkou.

Grilované jehněčí

35min 519kJ 320 Kč

Jehněčí maso dokonale ladí s rozmarýnem, nejen při pečení v celku, ale i na špízu.

Závin s jehněčím masem

4 hlasy
2h a 0min 777kJ 110 Kč

Závin s jablky je klasika, vyzkoušejte závin s jehněčím masem.

Pečený jehněčí krk

1h a 50min 1234kJ 280 Kč

Marinovaný jehněčí krk s granátovým jablkem.

Velikonoční jehněčí kolínka

6h a 0min 382kJ 800 Kč

K velikonocům patří jehněčí maso.

Jehněčí guláš z trouby

2 hlasy
2h a 0min 358kJ 340 Kč

Chutná stejně skvěle jako hovězí.

Jehněčí na olivách

1 hlas
2h a 0min 630kJ 480 Kč

Neochutnat na jaře jehněčí maso by byla škoda.

Pikantní jehněčí kari

3 hlasy
2h a 0min 365kJ 290 Kč

Indická kuchyně je typická svou vůní a výraznou chutí koření. Vyzkoušejte tento recept inspirovaný Indií.

Jehněčí se špenátem a fazolkami

1 hlas
60min 767kJ 420 Kč

Jehněčí stále patří v českých domácnostech k méně využívanému druhu masa. Je drahé, proto se hodí spíše ke slavnostnější příležitosti.

Hruškový nákyp

Hruškový nákyp

790kJ 80 Kč