Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Seznam receptů dle: Dle surovin - jehněčí

Jehněčí kari

1h a 50min 496kJ 240 Kč

Čerstvé jehněčí maso se dá připravit na x způsobů. Vyzkoušejte voňavé jehněčí kari.

Dušené jehněčí maso se smetanou

2 hlasy
1h a 20min 672kJ 230 Kč

Užijte si dokonalé chutě a vůně, které tento pokrm získá díky houbovému koření.

Jehněčí kotlety na zelenině a bílém víně

1 hlas
1h a 55min 405kJ 240 Kč

Jehněčí kotlety pečené s rajčaty, brambory a olivami.

Jehněčí s hráškem

1h a 45min 605kJ 370 Kč

Dušené jehněčí maso se zeleninou.

Jehněčí kotletky s hruškami

1 hlas
40min 417kJ 210 Kč

Kotletky pečené s hruškami a šalotkou.

Jehněčí plátky na zázvoru

1h a 40min 744kJ 240 Kč

Zázvor a červené víno skvěle doplní chuť jehněčího.

Grilované placičky z jehněčího masa

3 hlasy
30min 499kJ 150 Kč

Maso máte připravené raz dva a za půl hodiny můžete podávat.

Jehněčí maso s červenou kari pastou

1h a 35min 529kJ 230 Kč

Pikantní jehněčí maso s žampiony a kari pastou.

Pečená jehněčí kýta

2 hlasy
2h a 55min 690kJ 400 Kč

K velikonocům patří jehněčí, vyzkoušejte jehněčí kýtu s mandlemi.

Jehněčí pečené v alobalu

1h a 40min 1424kJ 250 Kč

Jehněčí pečené s bylinkami a máslem.

Sekaná z hovězího masa

Sekaná z hovězího masa

1h a 35min 1001kJ 160 Kč

KOMERČNÍ SDĚLENÍ