Prostreno.cz

Zelný salát s grepem

Recept na netradiční, ale velmi chutnou kombinaci čerstvého zelí a grepu.

14.10.2011 lanvin
20min

20min příprava

0min vaření

881 kJ / 210 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěné zelí nakrájejte na nudličky, oloupaný grep nakrájejte na menší kousky, obojí dejte do misky.
  2. Z granátového jablka vyberte jadérka a přidejte k zelí.
  3. V misce metlou prošlehejte, olej, ocet, tymián, rozmarýn, cukr, sůl a mletý česnek. Zálivkou přelijte zelí, promíchejte a podávejte.

TIP:

Zelí obsahuje hodně vitaminu C, v červeném je ho dokonce více než v bílém.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    3,34 g
  • Sacharidy:

    61,14 g
    • Cukry:

      47,30 g
  • Tuky:

    91,33 g
  • Vláknina:

    10,44 g

Aktivita pro spálení:

265 kcal
33

minut jízdy na kole

25

minut běhu

79

minut uklízení





Podobné recepty

Salát zelí-karotka

(28 hlasů)
30min
346 kJ

Salát z červeného zelí s rozinkami

(20 hlasů)
25min
349 kJ

Salát z červeného zelí

(13 hlasů)
20min
365 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

olivový olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

Rozmarýn sušený

331 kcal / 100g
B4 g
S64 g
T15 g

česnek

149 kcal / 100g
B6 g
S33 g
T0,38 g

vinný list

93 kcal / 100g
B5 g
S17 g
T2 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Zelný salát s grepem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba