Prostreno.cz

Zelný salát s grepem

Recept na netradiční, ale velmi chutnou kombinaci čerstvého zelí a grepu.

Ohodnotit
(13 hlasů)
  • 20min

    20min příprava

    0min vaření

  • 808 kJ / 193 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy11g
tuky17g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Očištěné zelí nakrájejte na nudličky, oloupaný grep nakrájejte na menší kousky, obojí dejte do misky.
  2. Z granátového jablka vyberte jadérka a přidejte k zelí.
  3. V misce metlou prošlehejte, olej, ocet, tymián, rozmarýn, cukr, sůl a mletý česnek. Zálivkou přelijte zelí, promíchejte a podávejte.

TIP:

Zelí obsahuje hodně vitaminu C, v červeném je ho dokonce více než v bílém.





Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Zelný salát s grepem

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat