Prostreno.cz

Buřty na černém pivu

Buřty na černém pivu jsou skvělým receptem pro všechny milovníky piva a grilovaných pokrmů. Tento recept je ideální pro grilování, ale může být také připraven na pánvi. Buřty jsou marinované v černém pivu, které jim dodává jedinečnou chuť.

2h a 10min

2h a 0min příprava

10min vaření

199 kJ / 47 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Buřty vložíme do misky a přidáme černé pivo, hořčici, protlak, chilli, papriky, prolisovaný česnek, sůl a pepř
  2. Vše promícháme a necháme marinovat alespoň 2 hodiny, ideálně přes noc
  3. Buřty pak necháme péct v troubě na 180°C
  4. Necháme vychladnout a můžeme podávat s chlebem

TIP:

Pro ještě lepší chuť můžete přidat do marinády trochu medu.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    37,90 g
  • Sacharidy:

    125,75 g
    • Cukry:

      18,20 g
  • Tuky:

    22,31 g
  • Vláknina:

    34,16 g

Aktivita pro spálení:

47 kcal
5

minut jízdy na kole

4

minut běhu

14

minut uklízení





Podobné recepty

Smažená vepřová játra

(2 hlasů)
30min
1212 kJ

Slaninová polévka

35min
402 kJ

Tradiční cibulačka

(1 hlasů)
30min
516 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Buřty na černém pivu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba