Prostreno.cz

Buřty na černém pivu

Buřty na černém pivu jsou skvělým receptem pro všechny milovníky piva a grilovaných pokrmů. Tento recept je ideální pro grilování, ale může být také připraven na pánvi. Buřty jsou marinované v černém pivu, které jim dodává jedinečnou chuť.

  • 2h a 10min

    2h a 0min příprava

    10min vaření

  • 508 kJ / 121 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny8g
sacharidy4g
tuky7g

Ingredience na

  • 6 ks buřtů
  • 500 ml černého piva
  • 2 lžíce hořčice
  • 2 stroužky česneku
  • sůl
  • pepř
  • 1 rajčatový protlak
  • 1 chilli paprička
  • 200 g červených paprik

Postup přípravy

  1. Buřty vložíme do misky a přidáme černé pivo, hořčici, protlak, chilli, papriky, prolisovaný česnek, sůl a pepř
  2. Vše promícháme a necháme marinovat alespoň 2 hodiny, ideálně přes noc
  3. Buřty pak necháme péct v troubě na 180°C
  4. Necháme vychladnout a můžeme podávat s chlebem

TIP:

Pro ještě lepší chuť můžete přidat do marinády trochu medu.




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    61,20g
  • Sacharidy:

    147,35g
    • Cukry:

      15,20g
  • Tuky:

    22,31g
  • Vláknina:

    32,16g

Aktivita pro spálení: 121 kcal

15

minut jízdy na kole

11

minut běhu

36

minut uklízení



Podobné recepty

Langoše

(1 hlasů)
1h a 30min
1043 kJ

Smažená vepřová játra

(2 hlasů)
30min
657 kJ

Slaninová polévka

35min
303 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Buřty na černém pivu

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat