Prostreno.cz

Halibut pošírovaný v bílém víně

Zdravá ryba se šalotkou a hráškem.

Ohodnotit
(13 hlasů)
  • 40min

    15min příprava

    25min vaření

  • 568 kJ / 135 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny5g
sacharidy10g
tuky8g

Ingredience na

  • 2 porce halibuta á 180 g - případně jiná ryba
  • 4 lžíce másla
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 3 ks šalotky
  • 120 ml suchého bílého vína
  • 200 g mraženého hrášku
  • 3 špetky mletého bílého pepře
  • 4 špetky mořské soli

Postup přípravy

  1. V pánvi rozehřejte máslo a olej.
  2. Přidejte jemně nakrájenou šalotku, kterou nechte zesklovatět.
  3. Přidejte víno, přiveďte k varu, stáhněte oheň na minimum, do vína vložte osolené, opepřené porce ryby, přikryjte a pošírujte přibližně 10 - 15 minut. Záleží, jak velké porce ryby budete připravovat.
  4. Čtyři minuty před koncem přidejte povolený hrášek.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    34,40g
  • Sacharidy:

    95,90g
    • Cukry:

      19,00g
  • Tuky:

    185,30g
  • Vláknina:

    33,00g

Aktivita pro spálení: 135 kcal

16

minut jízdy na kole

12

minut běhu

40

minut uklízení



Podobné recepty

Grilovaný marinovaný losos

(12 hlasů)
50min
816 kJ

Treska s kapary

(13 hlasů)
45min
435 kJ

Losos s mandlemi

(11 hlasů)
45min
1319 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Brokolicová omeleta

(23 hlasů)

Dušené houby na toastu

(25 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Halibut pošírovaný v bílém víně

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat