Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Seznam receptů dle: Dle surovin - ryby a mořské plody

Rybí polévka

1h a 5min 297kJ 180 Kč

Tuto polévku si určitě dají i ti, kteří rybí polévku až dosud zásadně odmítali.

Rybí filé s kari kořením

1h a 5min 543kJ 300 Kč

Lehký oběd připravený z filetů sumce a zelených fazolek

Rybí špíz s brokolicovou kaší

1 hlas
1h a 35min 793kJ 190 Kč

Rybí kousky ve slanině s netradiční bramborovou kaší.

Losos v balíčku

2 hlasy
50min 1116kJ 130 Kč

Zdravé, dietní – hotové během půl hodiny.

Grilované kuličky z rybího filé

2 hlasy
55min 624kJ 220 Kč

Není třeba se bát malých kostí, díky tomu, že rybí filety rozmixujete, zapomenuté malé kůstky se dokonale rozmělní. Můžete použít kvalitní rybí filé nebo filety ze sladkovodních ryb.

Pečená treska se zeleninou

1 hlas
1h a 15min 412kJ 270 Kč

Zdravá zelenina a ryby v jednom pekáčku.

Pstruzi pečení v soli

1 hlas
1h a 5min 94kJ 230 Kč

Ryby pod solnou pokličkou.

Kapr s pórkem a paprikou

1h a 5min 433kJ 250 Kč

Možností, jak tuto rybu připravit je spoustu, i když u nás stále vede kapr smažený, vyzkoušejte recept na kapra se zeleninou.

Rybí polévka

1h a 25min 356kJ 200 Kč

Delikatésni Norská rybí polévka s pórkem a petrželkovými bramborami. Polévka je v Norsku podávána jako labní chod.

Sumec s dušenými rajčaty

1 hlas
60min 477kJ 290 Kč

Jednoduché, rychlé a hlavně zdravé.

Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

10 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

6 hlasů
15min 540kJ 70 Kč