Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Seznam receptů dle: Dle surovin - luštěniny

Polévka z bílých fazolí

14 hlasů
40min 208kJ 110 Kč

Sytá polévka z konzervovaných fazolí.

Polévka s cizrnou

21 hlasů
1h a 5min 467kJ 60 Kč

Divoká rýže, quinoa a cizrna. Hustá, sytá polévka kterou můžete podávat jako hlavní chod.

Zeleninová polévka s kokosovým mlékem a čočkou

18 hlasů
45min 236kJ 70 Kč

Díky kokosovému mléku je polévka krásně jemná, kari pasta jí zároveň dodává říz.

Polévka z bílých fazolí

10 hlasů
3h a 0min 228kJ 75 Kč

Jedná se o fazolovou polévku, která je velmi hustá a pochází z Řecka.

Hrachové placky

12 hlasů
2h a 5min 1008kJ 50 Kč

Na zdravé luštěniny často v jídelníčku zapomínáme, a to je škoda.

Polévka z předvařeného hrachu

22 hlasů
50min 380kJ 75 Kč

Polévka, na kterou by se nemělo zapomínat.

Bezmasé karbanátky

13 hlasů
50min 1142kJ 75 Kč

Karbanátky nemusí být každopádně masové, vyzkoušejte z cizrny a quinoi.

Polévka ze žlutého hrachu

26 hlasů
55min 322kJ

Skvělá hrachovka-k obědu,nebo svačině.

Čočková polévka s pikantní klobásou

24 hlasů
60min 264kJ 75 Kč

Čočková polévka s klobásou, chilli a rajčaty.

Fazolový guláš

20 hlasů
30min 511kJ 85 Kč

Guláš z konzervovaných fazolí podle španělského receptu.

Kuřecí prsa se sušenými rajčaty

Kuřecí prsa se sušenými rajčaty

2 hlasy
1h a 20min 451kJ 160 Kč
Okurkový salát s ředkvičkou

Okurkový salát s ředkvičkou

2 hlasy
20min 354kJ 85 Kč

KOMERČNÍ SDĚLENÍ