Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Seznam receptů dle: Dle surovin - luštěniny

Cizrna na paprice

14 hlasů
1h a 5min 539kJ 60 Kč

Cizrna je poměrně dobře stravitelná luštěnina chutnající po oříšcích. Obsahuje téměř všechny vitaminy a minerální látky, nejvíce pak železa, vápníku, hořčíku a draslíku.

Polévka z červené čočky

14 hlasů
35min 333kJ 70 Kč

Čočková polévka s mrkví a chilli.

Zeleninová polévka s fazolemi

11 hlasů
50min 289kJ 120 Kč

Talíř teplé husté voňavé polévky dodá energii.

Fazolové chilli s jarní cibulkou a ředkvičkami

12 hlasů
50min 551kJ 95 Kč

Jarní chilli s ředkvičkou.

Jehněčí špíz s hrachovou kaší

9 hlasů
3h a 10min 550kJ 470 Kč

Grilované jehněčí maso.

Zdravá polévka se zeleninou a fazolemi

15 hlasů
35min 213kJ 75 Kč

Zdravá, letní polévka s fazolemi, mrkví a celerem.

Kuskus s hráškem

11 hlasů
35min 735kJ 95 Kč

Kuskus připravený se zeleným čajem.

Karbanátky z cizrny

12 hlasů
2h a 10min 783kJ 135 Kč

Neboli falafel... tentokrát na salátu z quinoi.

Polévka z cizrny

14 hlasů
1h a 20min 341kJ 55 Kč

Tato polévka je z toskánské kuchyně.

Kuře s červenou fazolí

12 hlasů
1h a 5min 514kJ 160 Kč

Pečené kuře plněné červenou fazolí.

Kuřecí prsa se sušenými rajčaty

Kuřecí prsa se sušenými rajčaty

2 hlasy
1h a 20min 451kJ 160 Kč
Okurkový salát s ředkvičkou

Okurkový salát s ředkvičkou

2 hlasy
20min 354kJ 85 Kč

KOMERČNÍ SDĚLENÍ