Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Seznam receptů dle: Dle surovin - mleté maso

Zelný pekáček

13 hlasů
1h a 45min 606kJ 110 Kč

Zelí je základem, doplňkem i přílohou klasické české kuchyně.

Plněné papriky dušené v rajčatové šťávě

9 hlasů
1h a 35min 343kJ 160 Kč

Dušené, plněné papriky.

Těstoviny s brokolicí

14 hlasů
1h a 30min 962kJ 140 Kč

Těstoviny zapečené s brokolicí a mletým masem.

Zapečené mleté telecí maso

13 hlasů
1h a 30min 595kJ 240 Kč

Telecí maso zapečené pod listovým těstem.

Dušené mleté hovězí maso

10 hlasů
1h a 5min 1079kJ 140 Kč

Dušené mleté hovězí maso s omáčkou na těstoviny.

Kuličky z mletého hovězího masa

9 hlasů
2h a 5min 368kJ 160 Kč

Kuličky z mletého hovězího masa dušené v zelí.

Karbanátky z hovězího masa s fetou

10 hlasů
1h a 20min 1065kJ 160 Kč

Italské karbanátky se sýrem feta a bylinkami.

Karbanátky z hovězího masa

6 hlasů
2h a 0min 928kJ 180 Kč

Šťavnaté karbanátky z hovězího masa.

Králičí karbanátky

10 hlasů
1h a 40min 671kJ 210 Kč

Králičí maso je lehce stravitelné. Karbanátky s omáčkou chutnají skvěle.

Vepřové karbanátky

5 hlasů
50min 1228kJ 120 Kč

Karbanátky s voňavým muškátovým oříškem.

Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

10 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

6 hlasů
15min 540kJ 70 Kč