Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Seznam receptů dle: Doby přípravy - do 60 minut

Jehněčí se špenátem a fazolkami

1 hlas
60min 767kJ 420 Kč

Jehněčí stále patří v českých domácnostech k méně využívanému druhu masa. Je drahé, proto se hodí spíše ke slavnostnější příležitosti.

Dezert s čerstvými fíky

1 hlas
45min 754kJ 130 Kč

Fíky pečené v mandlovém krému.

Brokolice zapečená s květákem

3 hlasy
55min 494kJ 80 Kč

Sytý bezmasý oběd. Tahle varianta bude jistě chutnat i těm, kteří jinak této zelenině moc neholdují.

Ryba pečená se sýrem

55min 436kJ 240 Kč

Ryba pečená se sýrem, podávána s pečenými cherry rajčaty a česnekem.

Šátečky plněné zeleninou

55min 875kJ 80 Kč

Šátečky z listového těsta plněné zdravou zeleninou.

Rybí filé s citronový pepřem

45min 329kJ 250 Kč

Kopr, sušený fenykl a citronový pepř dodají rybě skvělou chuť.

Treska se smetanovým přelivem

50min 568kJ 230 Kč

Zdravé rybí maso bychom měli zařadit do jídelníčku častěji.

Bramboráčky s koprem

50min 586kJ 55 Kč

Klasické bramboráky s jogurtem, ochucené koprem.

Gratinovaný fenykl

50min 729kJ 130 Kč

Sýr a smetana zjemní chuť fenyklu.

Mascarpone dezert se švestkami

4 hlasy
50min 484kJ 90 Kč

Podzimní ovocný dezert se sýrem mascarpone.

Moučník s brusinkami

Moučník s brusinkami

5 hlasů
1h a 25min 1009kJ 130 Kč
Dezert s čerstvými fíky

Dezert s čerstvými fíky

1 hlas
45min 754kJ 130 Kč

KOMERČNÍ SDĚLENÍ