Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Seznam receptů dle: Dle surovin - zelenina

Pikantní čočková polévka s rajčaty

50min 140kJ 90 Kč

Hustá, hřejivá, sytá a hlavně rychle uvařená. Je výborná a s pečivem vydá i za hlavní chod.

Květákový salát s jablky

60min 260kJ 120 Kč

Květák jsme zvyklí připravovat většinou v trojobalu, nebo jako květákové placičky. Vyzkoušejte recept na květákový salát. Můžete ho podávat taky jako hlavní chod.

Cibulová polévka s rajčaty

40min 121kJ 105 Kč

Chutná polévka z cibule a rajčat, zahuštěná instantní bramborovou kaší.

Jáhlový salát

45min 392kJ 85 Kč

Drobné žluté kuličky jsou plné železa a navíc přirozeně bezlepkové. Připravte si salát plný vitamínů.

Jehněčí kýta s kuskusem

1 hlas
1h a 45min 554kJ 280 Kč

Pro středomořskou kuchyni je typická jednoduchá příprava a voňavé koření. Skvělá příloha je kuskus.

Bílý "boršč"

1 hlas
1h a 5min 263kJ 99 Kč

Boršč se tradičně připravuje z červené řepy. V Litvě se podává polévka která se jmenuje taky boršč, není z červené řepy, ale z tuřínu a je bez masa.

Brambory plněné sýrem

1h a 40min 1001kJ 70 Kč

Takto připravené brambory bez problémů zastoupí i hlavní jídlo! Navíc je můžete doplnit všemožnými druhy zeleninových salátů.

Mořský vlk pečený s petrželovým pestem

1h a 15min 417kJ 340 Kč

Mořská ryba v kombinaci s pestem a houbami má šmrnc.

Těstovinový salát s chřestem

1h a 5min 635kJ 150 Kč

Zdravý chřest a mrkev s hráškem. Sytý těstovinový salát se zeleninou a kuřecím masem.

Fazolová polévka s pečeným česnekem

1h a 20min 446kJ 99 Kč

Pro zahřátí v chladných dnech je nejlepší dopřát si pořádnou, sytou polévku.

Květákový salát s jablky

Květákový salát s jablky

60min 260kJ 120 Kč