Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Seznam receptů dle: Dle surovin - luštěniny

Mexický masový hrnec

2h a 25min 272kJ 230 Kč

Hovězí maso s fazolemi a rajčaty.

Hrachová polévka

1h a 40min 380kJ 90 Kč

Hrachová polévka s kousky mrkve a uzeným masem.

Čočková polévka s pečenými kaštany

2 hlasy
1h a 35min 370kJ 99 Kč

Podzimní polévka pro zahřátí. Pečené kaštany dodají polévce lehce nasládlou chuť.

Dušené hovězí maso s fazolemi

3 hlasy
2h a 25min 437kJ 240 Kč

Hovězí kostky dušené s fazolemi a rajčaty.

Kari čočková polévka

5 hlasů
50min 236kJ 70 Kč

Čočková polévka s kari, rajčaty a kokosovým mlékem.

Špagetový salát

6 hlasů
45min 1406kJ 80 Kč

Těstovinový salát se zelenými boby a mrkví.

Cizrnová polévka se smetanou

2 hlasy
45min 504kJ 85 Kč

Cizrna je klasická luštěnina. Její využití v kuchyni je díky příjemné oříškové chuti široké, lze ji přidávat prakticky do všeho.

Mexické kuřecí maso

1h a 25min 397kJ 170 Kč

Kuřecí maso pro ty, kteří mají rádi něco ostřejšího.

Polévka s cizrnou

1 hlas
45min 468kJ 80 Kč

Lahodná a sytá polévka z brambor a cizrny.

Fazolový salát

30min 259kJ 80 Kč

Fazolový salát se zeleninou je vegetariánská alternativa na bezmasou večeři.

Koláč s celozrnnou moukou

Koláč s celozrnnou moukou

1 hlas
1h a 5min 1111kJ 70 Kč
Cuketová polévka

Cuketová polévka

1 hlas
35min 104kJ 70 Kč

KOMERČNÍ SDĚLENÍ