Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Seznam receptů dle: Dle surovin - luštěniny

Cizrnová polévka se smetanou

2 hlasy
45min 504kJ 85 Kč

Cizrna je klasická luštěnina. Její využití v kuchyni je díky příjemné oříškové chuti široké, lze ji přidávat prakticky do všeho.

Mexické kuřecí maso

1h a 25min 397kJ 170 Kč

Kuřecí maso pro ty, kteří mají rádi něco ostřejšího.

Polévka s cizrnou

45min 468kJ 80 Kč

Lahodná a sytá polévka z brambor a cizrny.

Fazolový salát

30min 259kJ 80 Kč

Fazolový salát se zeleninou je vegetariánská alternativa na bezmasou večeři.

Smažené hrachové kuličky

1h a 5min 1169kJ 80 Kč

Kuličky z vařeného hrachu podávané se zeleninovým salátem. Vhodný oběd nejen pro vegetariány.

Čočka se zeleninou

1 hlas
1h a 5min 662kJ 75 Kč

Vyzkoušejte i jinou přípravu čočky než s vejcem a párkem. I se zeleninou chutná skvěle.

Vepřový guláš s bílými fazolemi

2 hlasy
1h a 20min 274kJ 130 Kč

Šťavnaté maso s rajčaty a fazolemi.

Hrachová polévka s uzeným masem

1 hlas
1h a 5min 390kJ 80 Kč

Tradiční polévka, na kterou by se nemělo zapomínat. Majoránka, uzené, česnek.

Okurkový salát s cizrnou

4 hlasy
20min 644kJ 80 Kč

Okurkový salát s koprem a jogurtovou zálivkou.

Cuketa pečená s rajčaty

5 hlasů
60min 354kJ 85 Kč

Skvělá večeře, rychlý oběd - z italské kuchyně.

Polévka z čerstvých rajčat

Polévka z čerstvých rajčat

1h a 5min 187kJ 120 Kč
Koláč s ořechy

Koláč s ořechy

1h a 15min 1206kJ 140 Kč

KOMERČNÍ SDĚLENÍ