Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Seznam receptů dle: Dle surovin - zvěřina

Dušené srnčí na česneku

27 hlasů
2h a 50min 732kJ 440 Kč

Dušená srnčí kýta na česneku a bílém víně.

Zajíc na divoko

12 hlasů
2h a 0min 681kJ 500 Kč

Staročeská příprava zajíce.

Ledové zázvorové pivo

12 hlasů
15min 128kJ 70 Kč

Ledové letní osvěžení.

Dušená srnčí kýta na cibuli

15 hlasů
2h a 20min 485kJ 365 Kč

Srnčí kýta dušená s cibulí, houbami a červeným vínem.

Kančí ragú

11 hlasů
1h a 35min 572kJ 340 Kč

Výrazné, pikantní zvěřinové ragú s brambory.

Jelení guláš

16 hlasů
2h a 50min 515kJ 240 Kč

Chuťově výrazný jelení guláš. Guláš si uvařte den předem, ať se pěkně odleží.

Srnčí špízy s jarní cibulkou

22 hlasů
45min 406kJ 175 Kč

Maso z divoké zvěře patří jednoznačně k nejdelikátnějším na trhu, zvěřina jakkoli upravená patří mezi české kulinářské speciality.

Srnčí plátky s houbami

15 hlasů
50min 405kJ 220 Kč

Recept na skvělé plátky ze srnčího masa se žampióny, vhodný i na slavnostnější příležitost.

Kotlety ze srnčího masa s houbami

12 hlasů
1h a 50min 571kJ 230 Kč

Kotletky se smetanovou omáčkou a houbami.

Srnčí plátky s hruškou

16 hlasů
30min 648kJ 160 Kč

Delikatesa pro milovníky zvěřiny.

Batátová polévka se špenátem

Batátová polévka se špenátem

3 hlasy
55min 344kJ 99 Kč
Bramborový salát s jogurtem

Bramborový salát s jogurtem

4 hlasy
45min 408kJ 55 Kč