Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Seznam receptů dle: Dle surovin - zvěřina

Srnčí s hlívou

10 hlasů
45min 586kJ 170 Kč

Pro milovníky masa ze zvěřiny.

Srnčí s houbami

11 hlasů
50min 588kJ 311 Kč

Pro milovníky zvěřiny připravte tento recept ze srnčího masa.

Dušené jelení maso

14 hlasů
1h a 30min 646kJ 450 Kč

Kdo má rád zvěřinu, určitě tento recept vyzkouší.

Srnčí na červeném víně

8 hlasů
1h a 10min 444kJ 290 Kč

Pokud máte rádi zvěřinu, určitě vám srnčí na víně bude chutnat.

Bažant s hroznovým vínem

17 hlasů
1h a 20min 504kJ 260 Kč

Máte-li chuť na zvěřinu, vyzkoušejte recept na bažanta s hroznovým vínem.

Srnčí medailonky s brusinkami

11 hlasů
40min 612kJ 245 Kč

Pokud máte rádi zvěřinu, tento recept vám určitě zachutná.

Guláš z divočáka

23 hlasů
1h a 45min 605kJ 280 Kč

Zvěřina patří k podzimnímu a zimnímu jídelníčku, připravte si výborný guláš.

Srnčí řízky s brusinkami

6 hlasů
1h a 30min 607kJ 300 Kč

Recept na srnčí maso, upravené s brusinkami. Můžete servírovat i na sváteční stůl.

Kančí v čokoládě podle Itala

22 hlasů
1h a 15min 707kJ 247 Kč

Ital v kuchyni Emanuel Ridi  vás naučí připravit kančí podle starého toskánského receptu. Nebude ani na šípku, ani se zelím, protože podusí kančí na víně a čokoládě. Kyselost červeného vína Chianti se spojí s chutí hořké čokolády a kakaa, piniových oříšků a rozinek, prim samozřejmě hraje intenzivní chuť mladého divočáka.

Zajíc na sladkokyselo podle Itala

15 hlasů
1h a 20min 746kJ 255 Kč

Tohle je příběh zajíce, se kterým se budou v kuchyni dít divy, aby se nakonec mohl stát králem vaší sváteční tabule. Viva la Italia! Zajíc na sladkokyselo je našim kuchařským zvyklostem o něco blíž. Zkuste recept podle Itala v kuchyni Emanuela Ridi.  

Telecí roláda

Telecí roláda

2h a 0min 685kJ 360 Kč
Kuřecí kostky v grilovací omáčce

Kuřecí kostky v grilovací omáčce

1h a 20min 303kJ 180 Kč