Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Seznam receptů dle: Dle surovin - zelenina

Květák se šunkou a parmezánem

4 hlasy
40min 462kJ 80 Kč

Teplý zeleninový salát jako hlavní chod.

Salát z bílé ředkve a zelí

2 hlasy
30min 329kJ 70 Kč

Lehce pikantní bílá ředkev se do salátu skvěle hodí. Recept je z Japonské kuchyně.

Lehký zeleninový guláš s masem

1 hlas
1h a 25min 495kJ 170 Kč

V podstatě si v jednom hrnci připravíte s masem i přílohu.

Lilek plněný žampióny

1 hlas
1h a 15min 529kJ 90 Kč

Lilek je u nás pořád ještě tak trochu opomíjená zelenina. Lilek je jemný a nevýrazný. Sýr a žampióny mu dodají chuť.

Kuskus se zeleninou

1 hlas
30min 354kJ 90 Kč

Kuskusový salát s rajčaty, okurkou, šalotkou a ředkvičkami.

Cuketový koláč s kakaem

5 hlasů
1h a 15min 965kJ 110 Kč

Potřebujete zpracovat cuketu. Upečte si skvělý moučník vonící perníkem.

Polévka z červeného zelí

2 hlasy
55min 207kJ 110 Kč

Zelná polévka s balsamicem, vínem a ricottou.

Rybí kuličky na rajčatech

2 hlasy
1h a 30min 664kJ 210 Kč

Místo mletého masa, použijte maso rybí. Rybu si vyberte podle chuti – nejdostupnější bývají filety z tresky.

Ryba pečená s majolkou

1 hlas
1h a 25min 591kJ 280 Kč

Jen pár ingrediencí a můžete podávat skvělý oběd.

Salát z grilované zeleniny

1 hlas
40min 298kJ 100 Kč

Ideální večeře pro horké dny. Zelenina na povrchu vlivem prudkého žáru zkaramelizuje, změkne, zezlátne a zesládne.

Květákový salát s jablky

Květákový salát s jablky

60min 260kJ 120 Kč