Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Seznam receptů dle: Dle surovin - luštěniny

Polévka z cizrny

20 hlasů
1h a 35min 267kJ 35 Kč

Jemná luštěninová polévka zahuštěná ovesnými vločkami.

Fazole v červené omáčce

12 hlasů
50min 387kJ 90 Kč

Fazole dušené s kečupem, barbecue omáčkou a šunkou.

Jemná hrachová polévka

12 hlasů
35min 386kJ 45 Kč

Polévka obsahuje kromě hrachu i zeleninu – cibuli, česnek a celer.

Čočková polévka

16 hlasů
50min 848kJ 60 Kč

Recept na tradiční a vydatnou čočkovou polévku.

Fazolový salát

16 hlasů
20min 1066kJ 70 Kč

Salát z velkých bílých fazolí.

Salát z chřestu

12 hlasů
25min 552kJ 95 Kč

Chřestový salát s cizrnou.

Pórková polévka

15 hlasů
50min 238kJ 85 Kč

Pórková polévka s fazolemi, vyzkoušejte netradiční kombinaci podle řeckého receptu.

Fazolová polévka

13 hlasů
50min 218kJ 70 Kč

Polévka z bílých fazolí, zelených bobů a kukuřice.

Polévka z předvařeného hrachu

20 hlasů
35min 303kJ 45 Kč

Vydatná svačinová polévka ze žlutého hrachu a brambor.

Fazolová polévka

15 hlasů
1h a 30min 95kJ 55 Kč

Sytá, hustá fazolová polévka. S čerstvým pečivem můžete polévku podávat jako hlavní chod.

Kuřecí prsa se sušenými rajčaty

Kuřecí prsa se sušenými rajčaty

2 hlasy
1h a 20min 451kJ 160 Kč
Okurkový salát s ředkvičkou

Okurkový salát s ředkvičkou

2 hlasy
20min 354kJ 85 Kč

KOMERČNÍ SDĚLENÍ