Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Seznam receptů dle: Dle surovin - zvěřina

Srnčí hřbet s pikantní brusinkovo-ořechovou dýní

11 hlasů
60min 362kJ 420 Kč

Srnčí maso s dušenou dýni a brusinkami.

Srnčí ragú s houbami

7 hlasů
1h a 40min 348kJ 345 Kč

Zvěřina v kombinaci s brusinkami získá skvělou chuť.

Kančí se šípkovou omáčkou

7 hlasů
2h a 30min 585kJ 290 Kč

Česká klasika pro milovníky zvěřiny.

Jelení maso na červeném víně

7 hlasů
1h a 55min 1016kJ 325 Kč

K slavnostnímu obědu, nebo večeři si dopřejte skvělou zvěřinu.

Kančí guláš

13 hlasů
11h a 40min 435kJ 290 Kč

Guláš s divokým kořením na červeném víně.

Srnčí kýta se sýrem

14 hlasů
1h a 40min 508kJ 310 Kč

Srnčí kýta dušená s houbami, sýrem a brusinkami.

Zaječí stehna na červeném víně

9 hlasů
2h a 10min 1187kJ 250 Kč

Zaječí stehna s povidlovou omáčkou.

Zajíc na červeném víně

9 hlasů
1h a 20min 421kJ 250 Kč

Marinované zaječí maso s kořenovou zeleninou.

Bažant v křenové omáčce s těstovinou

10 hlasů
60min 463kJ 300 Kč

Bažantí prsíčka ve smetanové omáčce.

Bažant na calvadosu s jablky

8 hlasů
55min 699kJ 265 Kč

Vyzkoušejte skvělý recept na přípravu bažanta.

Batátová polévka se špenátem

Batátová polévka se špenátem

3 hlasy
55min 344kJ 99 Kč
Bramborový salát s jogurtem

Bramborový salát s jogurtem

4 hlasy
45min 408kJ 55 Kč