Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Seznam receptů dle: Dle surovin - zvěřina

Zvěřinový steak se zeleninou

6 hlasů
1h a 30min 787kJ 280 Kč

Zvěřinové steaky s pečenou zeleninou.

Guláš z divočáka s houbami

9 hlasů
2h a 0min 565kJ 250 Kč

Zvěřina patří k podzimnímu a zimnímu jídelníčku, vyzkoušejte výborný guláš.

Jelení maso s jablky

10 hlasů
1h a 45min 509kJ 290 Kč

Plátky jelení kýty dušené s jablky.

Srnčí steak s ostružinovou omáčkou

13 hlasů
40min 550kJ 310 Kč

Chutný recept na přípravu srnčí svíčkové.

Dančí guláš

24 hlasů
2h a 15min 367kJ 210 Kč

Podzimní guláš z dančího masa.

Kančí kýta dušená v pivu

9 hlasů
1h a 50min 734kJ 280 Kč

Kýta dušená v pivu s povidly.

Restované bažantí prso

9 hlasů
40min 626kJ 195 Kč

Bažantí prso s ovocným přelivem.

Pečený bažant

13 hlasů
2h a 30min 506kJ 260 Kč

Bažant pečený na bílém víně s houbami.

Zajíc na divoko

7 hlasů
2h a 0min 597kJ 220 Kč

Staročeská příprava zajíce.

Kančí steaky

11 hlasů
1h a 35min 477kJ 355 Kč

Steaky na omáčce z čerstvých malin s gratinovanými bramborami.

Telecí roláda

Telecí roláda

2h a 0min 685kJ 360 Kč
Kuřecí kostky v grilovací omáčce

Kuřecí kostky v grilovací omáčce

1h a 20min 303kJ 180 Kč