Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Seznam receptů dle: Dle surovin - zvěřina

Zvěřinový guláš

19 hlasů
1h a 50min 868kJ 211 Kč

Guláš pro milovníky zvěřiny.

Marinované srnčí maso

10 hlasů
60min 652kJ 345 Kč

Srnčí maso marinované v červeném víně se skořicí.

Zaječí guláš

7 hlasů
1h a 25min 506kJ 120 Kč

Guláš nemusí být vždy jen z hovězího nebo vepřového masa.

Kančí maso ve sladkokyselé omáčce

7 hlasů
1h a 50min 570kJ 199 Kč

Kančí maso s kandovaným ovocem.

Srnčí na houbách

6 hlasů
7h a 55min 608kJ 210 Kč

Srnčí plec marinovaná v červeném víně.

Jelení filé na slanině

10 hlasů
2h a 25min 1359kJ 210 Kč

Minutka z jeleního masa.

Jelení svíčková

15 hlasů
60min 536kJ 258 Kč

Máte rádi zvěřinu? Vyzkoušejte tento výborný recept.

Pečené srnčí maso s jablky

7 hlasů
1h a 25min 519kJ 590 Kč

Pro milovníky zvěřiny ke svátečnímu obědu.

Kančí na slanině

11 hlasů
2h a 30min 1073kJ 239 Kč

Máte rádi zvěřinu, tento recept vás nezklame.

Jelení guláš s houbami

19 hlasů
1h a 20min 686kJ 199 Kč

Na tento guláš můžete použít jelení, srnčí i kančí maso.

Telecí roláda

Telecí roláda

2h a 0min 685kJ 360 Kč
Kuřecí kostky v grilovací omáčce

Kuřecí kostky v grilovací omáčce

1h a 20min 303kJ 180 Kč