Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Nejnovější recepty

Pikantní čočková polévka s rajčaty

50min 140kJ 90 Kč

Hustá, hřejivá, sytá a hlavně rychle uvařená. Je výborná a s pečivem vydá i za hlavní chod.

Květákový salát s jablky

60min 260kJ 120 Kč

Květák jsme zvyklí připravovat většinou v trojobalu, nebo jako květákové placičky. Vyzkoušejte recept na květákový salát. Můžete ho podávat taky jako hlavní chod.

Cibulová polévka s rajčaty

40min 121kJ 105 Kč

Chutná polévka z cibule a rajčat, zahuštěná instantní bramborovou kaší.

Jehněčí kýta s kuskusem

1 hlas
1h a 45min 554kJ 280 Kč

Pro středomořskou kuchyni je typická jednoduchá příprava a voňavé koření. Skvělá příloha je kuskus.

Bílý "boršč"

1 hlas
1h a 5min 263kJ 99 Kč

Boršč se tradičně připravuje z červené řepy. V Litvě se podává polévka která se jmenuje taky boršč, není z červené řepy, ale z tuřínu a je bez masa.

Koktejl z avokáda

20min 369kJ 80 Kč

Tento koktejl vás zaručeně osvěží. Chuť avokáda vylepší jogurt, med a máta.

Brambory plněné sýrem

1h a 40min 1001kJ 70 Kč

Takto připravené brambory bez problémů zastoupí i hlavní jídlo! Navíc je můžete doplnit všemožnými druhy zeleninových salátů.

Mořský vlk pečený s petrželovým pestem

1h a 15min 417kJ 340 Kč

Mořská ryba v kombinaci s pestem a houbami má šmrnc.

Omáčka na těstoviny

1 hlas
30min 319kJ 130 Kč

Jemná, smetanová omáčka se sušenými rajčaty. Omáčku můžete samozřejmě vyzkoušet i na masové minutky, nebo na malé smažené masové kuličky.

Bramborové placičky

1 hlas
1h a 10min 451kJ 60 Kč

Křupavé bramborové placičky s červenou paprikou.

Květákový salát s jablky

Květákový salát s jablky

60min 260kJ 120 Kč